Leef je mooiste leven

Mindfulness Opfrissen en Versterken

Veel mensen die een mindfulnesstraining hebben gevolgd, zullen baat hebben bij een opfris moment.  Het stimuleert je om opnieuw te ervaren hoe behulpzaam mindfulness in je leven is. Er worden  verdiepende elementen aangeboden en er is ruimte voor uitwisseling en vragen. Dit alles geeft je wellicht een nieuwe impuls om verder te gaan. 

Mindfulness is niet zomaar een techniek, het is een Kunst. Elke vorm van kunst vraagt om voortgang, toewijding, onderzoek en beoefening. In dit vervolg gaan we onze kennis en vaardigheden opfrissen, verbreden en verdiepen.

Ik bied regelmatig een avond aan en is er aandacht voor meditatie en een thema. We kijken vriendelijk en nieuwsgierig naar onszelf en wat we tegen komen. De bijeenkomst stimuleert je om mindfulness structureel een vaste plek in je leven te geven. Gun jezelf regelmatig een vervolg moment en meld je aan. 

We starten de avond met aandachtig bewegen en een meditatie. Dan volgt er een thema uit de mindfulness. Hoe zat het ook alweer met o.a.:   Obstakels, de Doe modus, Acceptatie of omgaan met gevoelens?  En kan ik er verder mee aan de slag? Door middel van de  oefeningen, verder verdiepen kun je  opnieuw voelen hoe een sessie je leven  meer in evenwicht kan brengen en  mindfulness meer te integreren in je leven. 

Thema 30 januari: Mindfulness en communicatie

Onze dagelijkse gesprekken als mindfulness beoefening.  We ervaren waarschijnlijk allemaal wel eens onbegrip of ongemak in onze communicatie met anderen.  In deze verdieping verkennen we de Green Zone Communicatie . We worden ons meer bewust  wanneer we ons openen of sluiten  tijdens een gesprek en hoe we hier mee om kunt gaan. Kunnen we de energie laten stromen, dan voelen we verbondenheid en kan er uitwisseling plaatsvinden.

Ik nodig je heel graag uit voor deze avond en dit boeiende onderwerp. 

 Héél graag tot ziens!

‘Erbij blijven’ Het Mindfulness begeleidings programma

Voor wie:

Voor iedereen die een basistraining Mindfulness of meditatie heeft gevolgd. Dit kan bij het MindfulnessCentrumVenray zijn geweest maar ook elders.

Waarom:

Dit programma is er op gericht om Mindfulness en/of meditatie in te bedden in je dagelijks leven. Dit traject kun je zien als een steun in de rug. De verbinding die je voor een bepaalde tijd aangaat, in ieder geval 6 maanden, geeft een sterke motivatie en zal je stimuleren om door te gaan, ook als het soms moeilijk is. Je moet het uiteindelijk zelf doen maar samen maakt de weg gemakkelijker en vergroot de inzichten.

Vorm:

Het basistraject bestaat uit de volgende onderdelen waar je je aan conformeert:

  • Je mediteert minstens 5 keer per week 25 minuten
  • Je ontvangt wekelijks een nieuwe oefening die je in je werk/privé situatie een week lang integreert
  • Je doet iedere dag een werkklus met aandacht
  • Eenmaal per maand heb je een onderhoud met je begeleider
  • Je krijgt toegang tot de opgenomen meditaties die je op ieder zelfgekozen moment kunt gebruiken. Per seizoen komen er wekelijks nieuwe meditaties bij.

Kosten:

Deze persoonlijke begeleiding  van 6 maanden bedraagt:  € 195,-

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie

 

 

 

 

Wanneer:


Maandagavond 30 januari ( 2023) 

Tijd:

19.30 – 22.00

Kosten:

Er zijn geen kosten aan verbonden maar Dana mag.  Dana ( een vrijwillige bijdrage). Uitgangspunt bij Dana is: geven met je hart i.p.v. met je hoofd. Kijk waar je hart blij van wordt.

Annuleringsafspraken: