Leef je mooiste leven

Mindfulness Opfrissen en Versterken

Veel mensen die een mindfulnesstraining hebben gevolgd, zullen baat hebben bij een opfris moment.  Het stimuleert je om opnieuw te ervaren hoe behulpzaam mindfulness in je leven is. Er worden  verdiepende elementen aangeboden en er is ruimte voor uitwisseling en vragen. Dit alles geeft je wellicht een nieuwe impuls om verder te gaan. 

Mindfulness is niet zomaar een techniek, het is een Kunst. Elke vorm van kunst vraagt om voortgang, toewijding, onderzoek en beoefening. In dit vervolg gaan we onze kennis en vaardigheden opfrissen, verbreden en verdiepen.

Ik bied regelmatig een avond aan en is er aandacht voor meditatie en een thema. We kijken vriendelijk en nieuwsgierig naar onszelf en wat we tegen komen. De bijeenkomst stimuleert je om mindfulness structureel een vaste plek in je leven te geven. Gun jezelf regelmatig een vervolg moment en meld je aan. 

We starten de avond met aandachtig bewegen en een meditatie. Dan volgt er een thema uit de mindfulness. Hoe zat het ook alweer met o.a.:   Obstakels, de Doe modus, Acceptatie of omgaan met gevoelens?  En kan ik er verder mee aan de slag? Door middel van de  oefeningen, verder verdiepen kun je  opnieuw voelen hoe een sessie je leven  meer in evenwicht kan brengen en  mindfulness meer te integreren in je leven. 

Voel je van harte welkom!

 

 

 

 

Wanneer:

Maandagavond 4 juli 
Maandagavond 10 oktober
Maandagavond 19 december

Tijd:

19.30 – 22.00

Kosten:

€ 20,- of Dana ( een vrijwillige bijdrage). Uitgangspunt bij Dana is: geven met je hart i.p.v. met je hoofd. Kijk waar je hart blij van wordt.

Annuleringsafspraken: