Leren Mediteren

Leren mediteren

Waarom een cursus leren mediteren? Op internet is er van alles te vinden over meditatie. Ik ben echter van mening dat leren mediteren om een goede begeleiding vraagt. Er zijn nogal wat valkuilen op het meditatiepad. Een ervaren leraar kan je in dit proces helpen zodat je de vruchten van meditatie kunt plukken.

Zoals we dagelijks ons lichaam verzorgen, zo heeft onze geest ook zorg nodig. De hoeveelheid prikkels die dagelijks op ons af komen vragen veel van onze geest.

De meditaties die je aangeboden krijgt zijn gericht op de geest tot rust te brengen en je opnieuw te openen voor een meer positieve en liefdevollere ervaring van jezelf en de wereld om je heen.

  • meditaties gericht op de adem
  • inzicht meditatie
  • loopmeditatie

Je krijgt materiaal mee om thuis te kunnen oefenen en we bespreken de ervaringen die je opgedaan hebt. We schenken aandacht aan je houding en je krijgt  theorie over  de achtergrond van meditatie

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 1,5 uur

Er wordt ook regelmatig een online cursus aangeboden. Je hebt alleen een p.c. of laptop nodig en een goede internetverbinding. 
Vraag naar de mogelijkheden. 

 

Leren mediteren

Wanneer:

Leren mediteren op locatie:
In  overleg met de trainster. 

 

Online leren mediteren:

In overleg met de trainster

Begeleiding: Ingrid van Straten

 

 

 

 

Tijd:

Individueel: 1 uur per keer

Groep: 1,5 uur per keer

Kosten:

€ 145,- 

Meld je je aan als groep ( vanaf  6 personen)  vanuit werk of andere instelling, is er per persoon een korting van € 25,- 

Annuleringsafspraken: